Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Avspark 2014

Vi sparker i gang sesongen 2014 med å samle flest mulige MFK-supportere under samme tak, tilby underholdning av kjent kaliber og ikke minst servere høy partyfaktor til de sene nattetimer.

I år er altså arrangementet lagt til samme dag som serieåpningen. Serieåpningen som kommer på en fredag. Som vil trekke massevis av folk til byen. Folk som forhåpentligvis er i humør til å feire at sesongen er i gang igjen. Og som tar turen innom vårt arrangement på Bar Alex etter kampen.

Dørene åpner altså etter at pipeblåseren på Aker stadion har sett nok fotball for dagen, sånn ca. kl 20:45, og den strenge mannen i døra kan nok dessverre ikke slippe inn noen som ikke har fyllt 20 år enda. Men samtidig kommer han til å slippe inn selv de som ikke er medlemmer av Tornekrattet. Så sant de har billett vel og merke.

Underholdningen vil bestå av Frank og Tolle, som hvisker i gangene om å kanskje dra med seg en gjesteartist eller to, samt gruppa Gran Prix. Bandene duellerer fremdeles om hvem som skal spille når, men vi satser på at vi får minst et band på scenen rundt klokka ti, og forhåpentligvis også et rundt midnatt.

Så vidt vi har oppfattet i siste utgave av jungeltelegrafen så er det slettes ikke umulig at både trener(e) og spillere finner veien innom for å "hilse på". Vi kommer også til å auksjonere bort noen MFK-relaterte effekter. Blandt annet en signert e-cup drakt donert av Mr. Molde himself. Nummer 6. The kæpt'n. Hærføreren. Ja, Randi, det er Daniel vi snakker om! Pengene vi henter inn på auksjonen(e) vil gå uavkortet til veldedige formål, og uten å røpe mottakeren kan vi si at det i år er de aller yngste som vil nyte godt av det.

Billetter til hele sulamitten kan du kjøpe digitalt ved å følge denne lenken, eller på posten, Narvesen og 7-eleven.  Hvis det, mot formodning, ikke skulle bli utsolgt vil vi også selge i døra. Du kan også vise din interesse for arrangementet på Facebook-eventen vår.

Så, sett av timene etter kamp på fredag 28. mars, og ta turen innom. Vi ses!

Poster: Avspark 2014 i regi av Tornekrattet

Flere nyheter