Evig troskap til MFK
Tornekrattet

På tide med medlemskvelder igjen?

Som flere sikkert husker så forsøkte vi oss i fjor høst med mer eller mindre faste "medlemskvelder" på Reknes Ungdomshus. Oppskriften var enkelt og greit kaffe/brus, vafler, og prat om alt mellom himmel og jord.

Etter hva vi har forstått var det flere som likte dette initiativet, og også flere som savner en liten "krok" hvor vi kan samles for det sosiale også utenom kamp-dager.

Vi ønsker derfor tilbakemeldinger fra dere som har tanker og ideer rundt dette, sånn at ordningen fremstår som forbedret når vi starter den opp igjen. Vi har allerede noen tanker selv, men ønsker å få innspill fra flest mulig, og gjerne også flere ildskjeler som bidrar til med f.eks. kaffekoking, rydding, o.l. Det er dog ikke noe krav, så i den forstand er det fullstendig uforpliktende å ta kontakt med oss.

Så, om du har noen tanker, ideer eller ønsker - det være seg helt konkrete meninger eller noe løsere konsepter, så vil vi gjerne høre fra deg. Uansett om det er små, enkle ideer eller større, mer omfattende planer. Ris og/eller ros basert på fjorårets forsøk mottar vi også med takk.

Send oss en epost på torkild@tornekrattet.no - og så tar vi det videre derfra.

PS: Vi kommer til å invitere de som er interesserte til et felles idemyldringsmøte i nær fremtid (les: forhåpentligvis før fellesferien).

Flere nyheter