Evig troskap til MFK
Tornekrattet

VM er over - nå starter veien mot EM!

Kvalifiseringen starter med hjemmekamp mot Italia, og gjennom NSA kan vi som vanlig tilby våre medlemmer rabatterte billetter. Så, om du ikke har noe bedre å finne på tirsdag 9. september kl. 20:45 - les videre!

Vi kommer til å bli plassert på samme sted på tribunen som i treningskampen mot Russland, det vil si på nederste del, rett bak mål i Bendit-svingen, felt 127-129. Vår pris på billetter til denne kampen blir 200 kr, noe som er 100 kr lavere enn "normal" utsalgspris på billetter med tilsvarende plassering.

Billettene må hentes i tidsrommet 18:45 - 20:30 på kampdag, og betaling vil skje på stedet, så ta med kontanter hvis mulig. Selve utdelingen vil skje  på samme sted som sist (treningskampen mot Russland); altså utenfor inngang 6, til venstre for Burger King. 

Når det gjelder øvrige hjemmekamper på Ullevål i høst så skal Norge møte Bulgaria i EM-kvalifisering mandag 13. oktober, og Estland til treningskamp onsdag 12. november. NSA vil være på plass også til disse kampene med samme plassering på tribunen. Billettprisen til disse kampene blir 100 kr.

Meld din interesse til svein.erik@tornekrattet.no

Flere nyheter