Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Tornekrattet + MOT + Molde FK = Familiedag 2014

Som i fjor arrangerer Tornekrattet en familiedag hvor alle med tilhørighet til Molde FK er velkommen. I fjor var dette noe vi arrangerte på egenhånd - om du ser bort fra gode støttespillere - men i år arrangerer vi det i felleskap med bådeMOT og Molde FK.

Bakgrunnen for samarbeidet er enkel. MOT og Molde FK skal snart underskrive en ny samarbeids-avtale, og i den sammenheng ønsket MOT å gjøre noe sammen med Tornekrattet som en del av markeringen. Og da planene våre for en familiedag allerede var påbegynt, og det i tillegg skulle skje på samme dato - ja, da takket vi med glade ja til forespørselen.

Hva er MOT?

Nå har sikkert de aller fleste fått med seg hva MOT er og hva de står for, men i tilfelle noen lurer så er de en holdningsskapende organisasjon som jobber med og for ungdom. MOT har en visjon om et varmere og tryggere samfunn, og jobber for å skape og ivareta verdier som "Mot til å leve", "Mot til å bry seg" og "Mot til å si nei". Dette er utrolig viktige verdier, og ikke minst verdier vi i Tornekrattet også ønsker å fronte! Skulle noen være interesserte i mer informasjon om MOT så ligger den tilgjengelig på organisasjonens hjemmesider.

Familiedag 2014

Dato for årets Familiedag er satt til 18. oktober - altså om snaue 3 uker - i forkant av hjemmekampen mot Haugesund. Mye blir likt fjorårets utgave, men med ekstra "krutt" på arrangørsiden har vi kunnet tenke både større og bedre. Hele sulamitten er gratis og åpen for alle som ønsker å delta!

Programmet for årets familiedag blir som følger:

  • 12:00-14:00 - Du finner oss representert på stand i Molde Sentrum, hvor vi vil svare på spørsmål, selge lodd, og dele ut "giveaways" til barn og unge
  • 13:00-16:00 - Hoveddelen av arrangementet foregår på Reknes Ungdomshus. Her vil det være servering av kaker/kaffe/brus/pølse i brød, ansiktsmaling, lodd-salg, og diverse andre aktiviteter og konkurranser.
  • 15:30-17:30 - Nå er vi på plass ved østsiden av Aker Stadion. Her vil vi ha en ny stand, avrunde loddsalget, og tilby flere flere aktiviteter og konkurranser.

Drømmedag på Aker Stadion

Vinn en "Drømmedag på Aker Stadion" står det på årets plakat, og mange tenker gjerne "Hva er det?". Kort fortalt så er en "Drømmedag på Aker Stadion" hovedpremien i lotteriet som det selges lodd til i løpet av dagen, og den heldige vinneren får "hospitere" hos Molde FK en dag. Møt og snakk med spillerne, vær med på trening, spis lunch sammen med spillergruppen og trener-teamet - og så videre.

Viktige støttespillere

I år, som i fjor, har vi vært heldige og fått flere gode støttespillere med på laget. Vi sier dermed tusen takk for at dere bidrar på det vi forsøker å få til her til:

Spillere og støtteappart kommer ... kommer du?

Vi fra styret i Tornekrattet vil være på plass sammen med flere representanter fra MOT. I tillegg vil både spillere, deler av støtteapparatet og ansatte i administrasjonen hos Molde FK legge turen innom. Det enste spørsmålet som da gjenstår er: "Kommer du?". Og det håper vi at du gjør. Om ikke annet så for å få en kopp kaffe og "snakke fotball" med felles interesserte.

PS: Benytt gjerne vår Facebook event for å stille spørsmål og snakke med andre som har tenkt å ta turen innom!

Plakat: Tornekrattet, i samarbeid med MOT og Molde FK, arrangerer Familiedag 2014

Flere nyheter