Evig troskap til MFK
Tornekrattet

1 + 6 + 1 = 3!

161 er en kampanje startet av Norsk Supporterallianse med formål å samle flest mulig fotballklubber og supporter-organisasjoner om en felles sak: 3 kamp-tidspunkt per uke – altså en halvering av dagens modell!

Vi i Tornekrattets styre for sesongen 2015 tjuvstarter kanskje litt på vervet vår ved å allerede før vi trer offisiellt inn bestemme at dette er en kampanje vi ikke bare vil og bør, men nesten må støtte. For denne saken er så utrolig viktig. Og dagens modell har, beviselig og over flere år, ødelagt det produktet vi så inderlig elsker.

En mer kontrollert, strukturert og forutsigbar modell for kampoppsett vil gjøre det mye enklere å få flere folk på stadion. Som vil gi mer stemning. Det vil gjøre det mye lettere å arrangere turer til bortekamper. Som vil gi mer stemning. Og det vil gjøre det mye lettere å planlegge den delen av livet som ikke handler om fotball. (Som om den finnes ...)

Så hvorfor skal TV-selskapene ha mer eller mindre enerett på å bestemme når kamper skal sendes? Hvorfor er det viktigere å fylle tomrommet mellom “Modern Family” og “En kveld hos Kloppen” enn det er å fylle tribunene på stadion med folk? Hvorfor skal vi, supporterne, lide for at TV-selskapenes visjon får ture frem uten motstand?

Nei takk sier vi. Nei takk til TV-styrt fotball. Nei takk til kamper på mandag og fredag. Nei takk til avbestillte flybilletter fordi kampen blir flyttet til en TIRSDAG! Nei takk til uforutsigbarhet, ødeleggelse av tradisjoner og et publikum som ikke blir lyttet til.

Og ja takk til en kampanje sånn som denne!

Vi i det påtroppende styret er lykkelige over at også Molde 1742 deltar i denne kampanjen, og håper at vi i samarbeid kan få Molde FK til å innse hvor viktig dette er – ikke bare for oss, men også for klubbene, og at de melder seg på kampanjen og bidrar med å løfte dette opp på tinget.

Og sist, men ikke minst, så håper vi at medlemmene våre ser viktigheten i dette, og støtter opp om kampanjen de og.


Mvh,
Styret for Tornekrattet 2015

Du kan lese mer om kampanjen her: http://fotballsupporter.no/index.php/161

 

Flere nyheter