Evig troskap til MFK
Tornekrattet

#ElskerMFK

Molde FK sparker i disse dager igang kampanjen #ElskerMFK. Og vi er absolutt blant de som #ElskerMFK mest - noe som burde være tydlig av bildet over, hvor nestleder og forsanger Stefan Sætre leker modell.

Først "utgave" av kampanjen handler om oss, Tornekrattet, og alle de som står sammen med oss på Inngang 13. Om hvor mye moro vi har det, og om hvorfor vi gjør det vi gjør. Og om at vi har et brennende ønske om å igjen fylle feltet. Ikke en eller to ganger per sesong, men hele tiden. For det er på den måten vi kan gi laget vi elsker den ekstra støtten. Og det vil vi jo.

Hele video-intervjuet med Stefan kan du se på Molde FK sine sider.

Og vi håper at du ser hvor artig vi har det, og har lyst å være en del av moroen. Med andre ord, vi håper du melder deg inn i Tornekrattet, går til http://www.elskermfk.no og kjøper deg sesongkort på Inngang 13 - for å på den måten oppnår en pris på 73 kroner per hjemmekamp! - og, selvfølgelig, at du setter opp Tornekrattet som Prosjekt Tilhørighet på dette kortet.

For vi har det veldig ofte sabla artig på kamp, og jo flere vi blir, jo artigere har vi det. Så ta sjansen - still deg på feltet vårt sammen med oss. Og ja - du vil også oppnå flere andre medlemsfordeler som vi kommer tilbake til om ikke så alt for lenge.

Flere nyheter