Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: 20 år med ekte kjærlighet!

Detaljer om jubileumshelga

Vi har lovet å komme med mer informasjon om årets jubileums-fest, hvor vi skal feire oss selv og at det er 20 år siden «Granliagjengen» tok initiativet som førte til at vi er der vi er i dag, og det er med stor glede at vi nå kan slippe flere detaljer.

 

Som tidligere nevnt har vi siktet oss inn på en jubileumshelg som går av stabelen fredag 29. mai og lørdag 30. mai – og her planlegger vi tre forskjellige arrangementer. Felles for alle er at det finner sted på Reknes Ungdomshus, og at det ikke stilles noe krav om medlemskap for å delta – har du lyst til å være med å feire Tornekrattet, så har du lov!

Gamle helter

Fredag 29. mai sparkes altså det hele i gang – og tradisjonen tro så åpner vi dørene kl. 19:11 – hvor vi inviterer til en uformell aften. Her vil det på nær sagt florere av æresgjester – det være seg spiller-legender, initiativtakere fra 1994/1995 eller tidligere ledere.

Det vil også bli avholdt Quiz med Terje Myrseth som quiz-master, og DJ Bjørn Terje Larsen vil både fungere som konferansier og snurre plater utover kvelden. Baren vil selvfølgelig være åpen, det koster ingenting å slippe inn, og vi har satt 20 års aldersgrense på denne kvelden.

Vorspiel

Så, på lørdag 30. mai inviterer vi først til vorspiel før kampen mot Sandefjord. Vi starter opp kl. 14:00 og holder det gående til det nærmer seg kamp. Utendørs blir det grilling, hvor vi selger grillbuffet til kr. 100,- per person, og innendørs entrer «husbandet» Frank og Tolle scenen for å virkelig få oss i stemning til kamp. Det vil også være mulighet for å kjøpe noe å leske strupen med i baren.

For denne delen av arrangementet vil det være 18 års aldersgrense og det er fremdeles fullstendig gratis å slippe inn.

Jubileumsfesten

Og festen skal fortsette utover kvelden den 30. mai. Vi åpner dørene igjen ca. 20:00, og her blir det nok en anledning til å se Frank og Tolle på scenen. «Husbandet» varmer nemlig opp for Ogras – et band som kanskje er ukjent for mange, men som er både lokalt forankret og nasjonalt kjent etter at de kom på andreplass i «Norwegian Battle of the Bands» tidligere i år!

For at folk ikke skal sulte i hjel vil vi fortsette å selge enkel grillmat i noen timer etter kamp, og baren vil selvfølgelig også nå være åpen. Aldersgrensen er igjen 20 år, og for å slippe inn på denne delen av feiringen må du ha løst billett.

Billetter – som altså kun behøves for arrangementet etter kamp på lørdagen - kan enkelt kjøpes gjennom Billettservice, på Narvesen, eller på 7-eleven. Prisen ved forhåndsbestilling er kr. 150,- (inkl. avgifter), mot kr. 200,- i døra - så her lønner det seg altså å forhåndsbestille.

Om du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss gjennom Facebook-eventen så vil vi svare etter beste evne.

På vegne av styret og festkomiteen,
Svein Erik Jenset
Leder

Flere nyheter