Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Color Line Stadion, Ålesund, 2013

Kampene kommer tett nå

Om vi ser vekk i fra bortekampen i dag, kommer kampene på Aker Stadion på løpende bånd i tiden fremover. Først ut er hjemmekampen mot Haugsund fredag 10. - før vi møter europeisk motstand den påfølgende uken, og nord-Norsk motstand lørdag 18.

Av en eller annen grunn er det ikke tillatt med ståtribuner i europa-cup. Ikke at det hindrer oss i å stå oppreist på kamp, men det medfører gjerne skamferte legger som skrapes opp mot stolrygger. Men, litt må man jo ofre for å imøtekomme sikkerhetskrav ...

Dette medfører at Tornekrattet i kamper mot europeisk motstand vil benytte inngang 11 som sin inngang. Med andre ord er det ingenting å vente på - det er bare å skaffe seg billett med en gang.

Når det gjelder Tippeliga-kampene vil vi, som vanlig, være på inngang 13. Og siden det nå er ferietid for folk flest oppfordrer vi dere til å låne ut sesongkortene deres til venner og kjente som ikke nødvendigvis har eget sesongkort. Dette vil dere selv tjene på, da fordeling av eventuelle billetter til en cupfinale er basert på hvor mange ganger kortet har vært benyttet - og om dere har satt Tornekrattet eller en annen forening som Prosjekt Tilhørighet vil de tjene på det og!

Og, med maks flaks, så kan det være at den som låner kortet blir bitt av basillen og går til innkjøp av eget kort neste sesong. Sånn at vi blir enda flere, kan synge enda høyere, og sammen ha det enda artigere på feltet.

Vi ses på kamp. Heia Molde, heia heia!

Flere nyheter