Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Ove Rødal, moldefk.no // Fra venstre: Torkild Tangen Fosseide, Petter Spolén, Daniel Berg Hestad og Randi Heder

Tornekrattet og Daniel Berg Hestad med gave til Kreftforeningen

Daniel Berg Hestad hadde for kort tid siden 40-års jubileum, og i den sammenheng ønsket vi i Tornekrattet å gjøre litt ekstra stas på bursdagsbarnet.

Vi i styret bestemte oss da for å gi Daniel en litt spesiell bursdagsgave, nemlig at han kunne få velge seg ut en hjertesak som stod ham nær, og så ville vi donere en pengegave i hans navn til denne hjertesaken. Daniel likte ideen med en gang, og etter noen dagers betenkningstid var valget klart; "Det må bli Kreftforeningen!".

Tirsdag 11. august sendte vi to representanter fra styret bort til Aker Stadion for den offisielle" overrekkelsen, hvor både Daniel selv og Petter Spolén, aksjonsleder i Kreftforeningen avd. Midt-Norge, var til stede.

«Alle familier blir på ulike måter berørt av kreft. Det er viktig at det drives forskning som legger grunnlag for forbedringer av behandlingsmetodene. Kreftforeningen er svært dyktig i sitt arbeid», kunne en svært fornøyd Daniel Berg Hestad fortelle.

Pengene vil gå til kreftforskning, forebyggende arbeid, og til å ta vare på de som rammes av kreft og deres pårørende. Kreftforeningen bruker 50 prosent av sine innsamlede midler og gaver til forskning, og det gir resultater. 30.000 nordmenn får hvert år kreft, og to ut av tre overlever. For noen tiår tilbake døde to av tre av samme sykdom!

«Innen enkelte kreftformer har det vært en fantastisk utvikling», sier Spolén. «Å få med seg gode rollemodeller i arbeidet ser han som meget positivt, og derfor er initiativet som Tornekrattet og Hestad nå har tatt av stor betydning. Vi vil fortsette kampen mot kreften med full styrke også framover, og gaver er viktig i denne kampen»

Vi i Tornekrattet har i mange år støtte ulike veldedige organisasjoner og formål som betyr mye for oss og alle andre i hverdagen, og vi er stolte over å kunne fortsette denne tradisjonen også i år, spesiellt når det og kunne kombineres med en overraskende og spesiell bursdags gave til klubbens store sønn og faste kaptein.

Deler av artikkelteksten er gjengitt med Ove Rødals tillatelse fra en kommende artikkel på moldefk.no

Flere nyheter