Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Samlingssted i Glasgow

Styret fikk for en ukes tid tilbake et tilbud fra Stig Berild om å bistå oss i jakten på samlingssted, type pub, for vår andre bortekamp i Europa League-gruppespillet. Vi takket med stor glede ja, og nå har vi håndfast informasjon som vi kan gå ut med.

Skottland, skotter og Glasgow. Et hyggelig og inkluderende land, folk og by! Men som kjent er det en viss rivalisering mellom de to store klubbene i byen, og det har medført at mange puber sentralt i Glasgow har regelen «no colours». Altså er ingen drakter eller andre fotballrelaterte effekter er tillatt. 

Derfor har vi gjort avtale med en pub sentralt i byen hvor vi er velkomne i blått og hvitt, både før og etter kamp. De er vant til å ha fotballsupportere på besøk, og ble benyttet av Malmø Support senest for noen uker siden. Stort utvalg av mat og drikke.

Så er du i Glasgow, ta turen til:

O’Neill’s Merchant Square
71-73 Albion Street
Glasgow City

http://www.oneills.co.uk/content/oneills/en/national-search/scotland-and-northern-ireland/merchant-square-in-glasgow

https://www.facebook.com/ONeillsMSQGlasgow

NB! Det er to O’Neill’s puber i Glasgow. 

Fra O’Neill’s er det ca. 35 minutter å gå til Celtic Park langs Gallowgate. Vi er blitt anbefalt å gå, og da i rimelig god tid, da det kan være litt kaotisk i trafikken rundt stadion før kamp. 

Langs Gallowgate mot Celtic Park ligger pubene brukt av lokale Celts. Med normalt oppegående og høflig oppførsel er vi hjertelig velkommen på alle disse pubene. Celtic-supporterne veldig godlynte og inkluderende, og vant både FIFA og UEFA sin ”Fair Play” pris i 2003.  Hittil er de eneste supportergruppe som har vunnet denne prisen.

Tenk på at vi representerer Molde FK og vår støtte behøves på stadion. Drikk med hodet og syng høyt!

Håper vi ses i Glasgow, og siterer slagordet til O’Neill’s : «May your heart always be full and your glass never empty!»

På vegne av Tornekrattet,
Stig Berild

Flere nyheter