Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Daniel Berg Hestad ferier seieren over Tromsø i 2011

Kom på kamp!

Fy faderullan for noen spennende tider vi går inn i nå!

Først ut er kampen allerede på søndag, mot et eller annet ubetydlig tippeliga lag som virker å fremdeles tro vi skriver 1990 på kalenderen. Stadion er snart utsolgt, som lover godt for å få en fantastisk ramme rundt kampen, og vi håper mange tar turen bort på Inngang 13 for å stå sammen med oss.

Vi har sagt det før, men enkelte ting kan ikke gjentas ofte nok: Inngang 13 er åpen for alle. Du trenger ikke medlemsskap for å stå der, du trenger ikke engang sesongkort (selv om det er kjempebra om du har begge deler!) - alt du trenger er å gå inn døra, og stille deg sammen med oss. Du trenger ikke en gang stå midt oppi den gjengen som hopper, danser, flagger og synger - selv om du selvfølgelig har lov - det er helt OK å stå ved siden av og bidra på sin egen måte.

Og etter dette oppgjøret kommer de nærmest som perler på en snor. Ajax. Celtic. Fenerbache. Europa League. Kampene vi går og venter på, og gleder oss til, år etter år. Og for et utgangspunkt vi har fått i år!

Samtidig virker klubben å ha tatt til seg signaler de har fått, og prisene er dumpa så lavt at vi bare kan bukke og takke. 300 kroner for 3 hjemmekamper er fantastisk markedsføring! Og vi håper på full stue i samtlige tre kamper. Vi kommer til å være på plass, selv om vi må benytte inngang 11 på sånne kamper (i alle fall inntil videre). Ta turen. Nyt opplevelsen. Sug inn stemninga.

Og stå gjerne sammen med oss!

Flere nyheter