Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Ole Gunnar: Godt å være tilbake

Nyheten sprakk altså i dag tidlig - og den kom sikker overraskende på mange - men det er altså bekreftet at Ole Gunnar Solskjær vender tilbake til rollen som manager i Molde Fotballklubb.

Vi var så heldige at vi greide å snike oss til en liten prat med Ole Gunnar etter pressekonferansen tidligere i dag, hvor vi spurte ham om det var godt å være tilbake i Molde, litt om filosofien, og om han hadde en spesiell melding til oss supportere.

Først og fremst, velkommen tilbake Ole Gunnar. Er det godt å være på plass i Molde Fotballklubb igjen?

Ja, det er veldig godt - og det er derfor jeg tar jobben nå. Dette gir noe ekstra, og nå blir fokus å få tilbake spillergleden blandt spillerne samt å øke publikumsantallet på stadion igjen - noe som har vært litt under pari i det siste.

Sist du var her virket det å være veldig fokus på unge, sultne spillere fremfor mer etablerte og erfarne "sluggere". Er dette noe vi vil se mer av nå, eller blir det mer en miks av begge deler?

[Jeg] liker veldig godt å jobbe med gode, unge spillere - men ja, de må være sultne. Er de mette allerede i ung alder burde de heller drive med noe annet! Og Molde har absolutt en spennende stall, hvor jeg både kjenner mange fra før og fikk møte noen nye tidligere i dag. Det er nok ikke mange som har det "problemet" at det er 22 spillere på trening og man må utelate 4 [for å møte UEFA's krav om 18 spillere i troppen, red. anm.] som beviser at de er gode nok til å starte kampen. Men heldigvis fikk Erling (Moe) ta det valget i dag da jeg ikke har det nødvendige grunnlaget så tett på kampen i morgen.

Du nevner Erling - er han med i planene videre?

- Ja, Erling er med videre. Vi har holdt kontakten jevnlig, og han er en person jeg trives godt sammen med og som jeg stoler på.

Helt til slutt - har du en beskjed til oss supportere?

Ja! Vi skal fortsette der vi slapp. Vi skal tilbake på toppen av tabellen, og vi skal nå nye høyder. Og ikke minst, nå har dere ikke en manager som drømmer om Premier League - dere har en manager hvis drøm er å bo i Kristiansund resten av livet.

Vi håper det måtte bli både nye høyder, flere tabelltopper og mange suksessrike år med Ole Gunnar bak roret.

Flere nyheter