Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: fercoseating.co.uk

Inngang 13 - Hele året!

I tidligere sesonger - faktisk så sent som i forrige hjemmekamp i Europa League - har Tornekrattet ikke hatt mulighet til å være på sin faste plass på Aker Stadion da stå-seksjoner ikke har vært tillatt å anvende på sånne kamper.

Reglementet er fremdeles det samme - rene ståfelt vil ikke kunne benyttes under kamper i UEFA sin regi - men i fremtiden kan vi alikevel benytte inngang 13 året rundt!

Molde FK har nemlig gått til anskaffelse av såkalte "rail seats" eller "safety seats" - eksempelvis som vist på bildet over - noe som gjør at feltet regnes som et "vanlig" felt, og altså kan benyttes i alle kamper.

Stolene - som for øvrig er i bruk på mange arenaer både i Norge og ellers i verden - kan låses i enten oppreist eller nedfelt stilling; eller sagt på en litt annen måte, de vil kun behøve å være nedfelt dersom noen ønsker å benytte dem og ifbm. med inspeksjoner i forkant av UEFA sine kamper. Resten av året kan de fint stå fastlåst i oppreist stilling. Som vist på bilde er selve stolene veldig smale/flate - noe som gjør at vi også unngår å ødelegge det som måtte være igjen av hud på leggene.

Vi i styret ble koblet inn på dialogen med Molde FK i en tidlig fase, og etter å ha forhørt oss rundt om hos andre supporter-grupperinger som har første-hånds erfaring med opplegget (hvor vi fikk utelukkende skryt av løsningen og gode tilbakemeldinger!) ga vi vårt "klarsignal" på at dette var noe vi kunne se for oss i bruk på inngangen.

Og nå - fra og med kommende hjemmekamp mot Sevilla - vil Tornekrattet og alle andre som ønsker å ta turen innom inngang 13 altså kunne gjøre det hele året.

PS: Om du allerede skulle ha anskaffet deg billett til kampen mot Sevilla på en annen inngang, men ønsker å stå sammen med oss på inngang 13; vi er i kontakt med klubben for å få til en løsning. Send en epost til stefan@tornekrattet.no så vil han forsøke å holde deg oppdatert!

Flere nyheter