Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Tornekrattet

Årets avspark, gratis for medlemmer!

Som vi tidligere "teaset" litt om på sosiale medier er datoen for årets avspark satt til 12. mars - altså kvelden før vi møter Tromsø på hjemmebane i årets første runde av Tippeligaen.

Det er enda noen små detaljer som må avklares og som vi jobber med - de får dere senere - men vi kan allerede nå komme med følgende informasjon: Inngang på årets Avspark er gratis for de som er medlemmer av Tornekrattet. Medlemsbevisene er på vei ut i posten i disse dager, men fortvil ikke - vi kommer til å ha en fullstendig oppdatert liste over alle medlemmer tilgjengelig om du ikke skulle ha motatt ditt bevis i tide.

Nå er du selvfølgelig også velkommen dersom du ikke er medlem av Tornekrattet - men da må du betale en liten slant (les: kr. 100,-) for å slippe innom dørene. Innendørs vil det være salg av både vått og tørt - om vi kan si det uten at alle automatisk tenker koffert - samt at  vårt eminente "husband" Frank & Tolle har takket ja til å spille en trall for oss i år også. Utover i de sene nattetimer vil DJ Bjørn Terje "Danse-onkel" Larsen snurre plater.

Utover dette så sier vi ikke så veldig mye mer i dag, men følg gjerne med på vår Facebook-event utover i uka for å holde deg oppdatert på hva som skal skje på årets Avspark.

Blå/hvit hilsen,
Styret

PS: Som Knutsen og Ludvigsen sa det: "Kanskje kommer kongen"

Flere nyheter