Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Tempest - stampuben i Oslo

Tornekrattet Øst ble snekret sammen etter 2007-sesongen, da en håndfull supportere ønsket et felles møtested i Oslo for blåhvite å se kampene istedenfor å sitte hjemme. Det føles som om det var igår, men det er altså noen år siden det hele startet.

Etter en rekognoseringsrunde i Oslo-gryta, noen knuste ølglass og en hyggelig prat med Tempest i Tordenskioldsgate nedenfor Spikersuppa, var det klappet og klart. Siden den tid har Moldesupportere vært hjertelig velkommen her. Tempest har hyggelig betjening, alle rettigheter og matservering til gunstige priser.

Siden det er et serveringssted, er det selvfølgelig også normal aldersgrense, men med følge av foreldre eller foresatte er også yngre supportere velkommen. Som en liten prikk over i'en, fikk vi også Oskar Sylte til å levere lokalt gull til tørste struper. Etter vår kjennskap er Tempest Oslos eneste serveringssted med Ananas- og Pærebrus. Dette regner vi med som en selvfølge for å øke følelsen av å være hjemme – selv om du er i asfaltjungelen på Østlandet.

Siden oppstarten har det vært jevnlig besøkt av Moldesupportere, og det som kanskje er mest gledelig, er at det er både gamle og nye fjes å se hver eneste gang det er kamp på skjemaet.

Vi er overbevist om at vi ikke kunne fått et bedre sted å møtes, og sånn ønsker vi selvfølgelig også fortsette å ha det i framtiden. Stedet har mange flatskjermer som viser flere kamper – Tippeligaen, samt de andre store ligaene. Ingen grunn til å sitte hjemme i sofaen, altså.

Tornekrattet Øst ønsker selvfølgelig at enda flere kjenner til stampuben vår i Oslo, og at budskapet spres som ild i tørt gress. Stedet har opp igjennom årene også blitt brukt som møtested før vi drar ut på tur og etter retur fra kampene. Entusiastiske samtaler om lagoppstillinger og andre verdensproblemer løses over en lav sko og i godt selskap.

Besøk gjerne hjemmesiden her (www.tempest.no).

Velkommen skal dere være. Heia heia!

Flere nyheter