Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Kom på fest med Daniel Berg Hestad

18. juni 2016 avholder Molde Fotballklubb testimonial-kamp for le6enden Daniel Berg Hestad - og vi i Tornekrattet er involvert i det som vil skje både før og etter kamp.

For en god stund tilbake kom nemlig Daniel til oss og sa "Etter testimonial-kampen min ønsker jeg meg en skikkelig fest sammen med supporterne!" - og da var jaggu ikke vi vanskelig å be. Siden da har det blitt jobbet aktivt med å få til et opplegg som virkelig vil oppfylle Daniel sine ønsker, og selv om vi ikke kan røpe alle detaljer i dag tør vi påstå at dette blir en event du ikke har lyst til å gå glipp av.

Vi er derfor stolte over å være en del av det samarbeidet som nå jobber inn mot denne dagen, og det vil komme tett med nyheter i ukene fremover. Først ut er en liten video av Daniel selv som inviterer hele byen på kamp og fest.

Priser for kampen er kr 200,- for voksen og kr 50,- for barn.

Prisen for festen etter kamp er kr 150,- (18-års aldersgrense).

Prisen for Full pakke, kampbillett + fest etter kamp er kr 300,- (18-års aldersgrense). Dersom du ønsker Full pakke, velger du dette produktet i billettkategori etter at du har valgt sete til kampen. Kapasiteten i teltet er 2000 personer, så her gjelder det å være tidlig ute med å skaffe seg billett!

Daniel er så generøs at han gir bort alt overskudd til kreftsaken. Bli med på en fantastisk fotballfest og støtt i tillegg en utrolig viktig sak!

Sesongkort har ikke noe å si til denne kampen. Her er det fritt frem for alle.

Billettene kan du kjøpe på molde.tickethour.no, Sport1 Molde / Vestnes og Mix i Storgata.

Flere nyheter