Evig troskap til MFK
Tornekrattet

På besøk til Lillebror

Så var det på tide å pakke sekken og dra på tur igjen. Nei, ikke til Sogndal - den turen er allerede "fully booked" som dem sier på nynorsk, men til Ålesund og Lillebror.

Vi hadde en fantastisk tur til Trondheim tidligere i år, vi ligger an til å få en fantastisk tur til Sogndal med over 90 reisende - så nå er spørsmålet; hvor mange blir vi til Ålesund? Vi fortsetter "trenden" med å dumpe prisene, og tilbyr denne gangen dagstur (300,-) og overnattingstur (500,-). Felles for begge turene er at det er "all inclusive"; altså buss, ferge og billett til kampen, samt hotell for de som slenger seg med på overnattingsturen. Mat og drikke må du stå for selv etter Bring Your Own Brus prinsippet :-)

Prisene er - selvfølgelig - forbeholdt medlemmer, men fortvil ikke; det er bare å melde seg inn for 300 kroner så får nyte godt av lave medlemspriser på både denne og fremtidige turer!

Kampen avholdes søndag 14. august kl. 15:30, så vi satser på avreise tidlig lørdag ettermiddag for de som skal overnatte, og tidlig formiddag for de som skal på dagstur. Da vi må vite endelig antall reisende for å kunne bestille det nødvendige antall billetter er det bindende påmelding innen 24. juli. Har du sagt at du skal innen den datoen bestiller vi billett, og da blir du belastet for beløpet uansett om du møter opp eller ikke (med noen ytterst få gyldige grunner for fravær).

Som alltid skjer påmelding til tur@tornekrattet.no

 

Flere nyheter