Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Her når du ligger...

Det er ikke til å stikke under en stol at det har gått trått i det siste, og ei heller at det har vært en dalende kurve mtp. oppmøtet på Inngang 13.

Hvor vidt dette henger sammen skal vi ikke spekulere i - men vi skal i alle fall forsøke oss på et lite "straks-tiltak" som vi håper vil føre til at det blir langt flere folk på Inngang 13 i de to kommende hjemmekampene. Og håpet er da enkelt; flere folk = bedre stemning, og bedre steming = mer støtte til laget. For det er nå de trenger støtten, og det er vi som skal være der på kamp for å gi dem den.

Opplegget er såre enkelt - ta med deg alle du kjenner på Inngang 13!

Vi løser det nemlig på følgende måte:

 1. Du er medlem av Tornekrattet
 2. Du sender en e-post til billett@tornekrattet.no innen kl. 11:00 på fredag før kamp hvor du oppgir følgende informasjon
  • Fullt navn
  • Hvilken av kampene (Start, Sarpsborg 08 eller begge) du ønsker å ta med deg folk på
  • Hvor mange bekjente du ønsker å ta med deg
  • Hvor vidt du selv har sesongkort / billett til kampen eller ikke
 3. Du får en bekreftelse tilbake på e-post om at vi reserverer billetter for deg. (Ber om litt forståelse for at det kan ta litt tid før du mottar svar da vi har både jobb og andre plikter vi må følge opp)
 4. Du møter en av oss i løpet av timene inn mot kamp og mottar billetter.
 5. Vi tar regningen i etterkant!

Enkelt og greit - og forhåpentligvis bidrar det til at gutta på banen får den støtten de trenger og gir oss de poengene vi vil ha!

Mvh,
Styret

Flere nyheter