Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Romsdals Budstikke

Hvor dumme tror dere vi er?

Tidligere i uken mottok styret ett innlegg ført i pennen av Torkild Tangen Fosseide, men forespørsel om vi kunne hjelpe til med å gi det litt publisitet. Det ønsket vi å gjøre, og det er vel få dager det passer bedre å gjøre det på enn akkurat i kveld.

 Innlegget ble først delt på Torkilds egen Facebook-profil og mange har allerede kommentert det der. Vi mener alikevel at det kan nå ut til enda flere, og håper at vi kan bidra til det.

Noen tanker om Molde Fotballklubb.

Hvor lite intelligent trur dere fansen er Molde FK, Ole-Gunnar Solskjær og Romsdal Budstikke?

Alle i denne byen skjønner at vi må selge spillere. Vi er en liten klubb i forhold til internasjonal fotball, og de fleste fotballspillere drømmer om ett opphold i en annen liga. Slik da har vi lagt den død.

Men det vi ikke skjønner er at det skal være så vanskelig for dere å planlegge deres salg og kjøp. Ta f.eks. Moi. En spiller som gjorde det meget bra i EL. Da skjønner dere og vi (supportere) at denne spilleren vil tiltrekke seg interesse, eller? Hva gjør dere da for å ha en erstatter på plass som har vært med i stallen en god stund, og som kan gå rett inn å ta hans plass, når han er borte? Planlegging og tilrettelegging for suksess kalles dette. Hvor har denne planleggingen blitt av?

Årets resultater har vært dårlige. Hvorfor? Etter min mening er en av hoved grunnene at vi har rotert utrolig mye i hver eneste kamp. Hvorfor gjør Solskjær dette? Han sier at han vil holde alle spillere igang og at de skal være fornøyd med spilletid. I Norge har vi 30 kamper i ligaen + noen cupkamper. Mens i England som Solskjær kjenner relativt godt er det 38 ligakamper + minst 2 cuper med ett uvisst antall kamper. Leicester som ble seriemester i England roterte veldig lite i sine lagoppstillinger. Dette førte til at spillerne kjente hverandre mye bedre i forhold til sterke og svake sider. Så derfor lurer jeg på følgende Solskjær: "Er vi i Norges fotballand så utrolig dårlig trente at det er nødvendig med all den roteringen? For vi spiller stort sett en del færre kamper enn de store ligaene vi ser opp til?" Og Leicester roterte minst mulig for å ha ett stabilt lag. Hvorfor virker det som at dette ikke er mulig i MFK?

Så til gårsdagens "intervjuet/reportasjen" med Solskjær fra Trond Hustad. Den ser ut som den er produsert av Molde Fotballklubb til Romsdals Budstikke. Hvor er de kritiske spørsmålene? Er MFK blitt så innmari maktsjuke at de nekter vår lokal avis å trykke negative artikler spørsmål om laget vårt? For hvis Trond Hustad hadde trykt sine tanker om hvorfor det har gått galt i år, hadde vel Solskjær og MFK nektet å gi Romsdals Budstikke førstehånds info om ting som skjer i MFK? Og Trond Hustad kan mye mer enn dette.

Våre 2 nye spillere er gode, men de er vel også mye skadet. Slik som Fredrik har vært. Islendingen tåler jo ikke lukten av kunstgress, før han blir skadet. Håper selvsagt at jeg tar feil og at han bøtter inn med mål.

Så er det Vegard Forren som hadde en artikkel som ble fremstilt som at han mest sannsynlig blir værende. Det er jo kjempe bra det, hvis han er skikkelig motivert for det? Men hvis Forren drar Solskjær, hvor er erstatteren hans? Ser veldig tynt ut i forsvaret vårt hvis han forsvinner. Og vi har ikke akkurat sluppet inn få mål i år.

Liker vi supportere at klubben virker litt planløs i forhold til spiller logistikk? Liker vi at MFK nekter lokalavisa vår å være kritisk til hva som foregår? Det liker ikke jeg. Dette får vår klubb til å virke lukket og ikke åpen, for alle som interesserer seg for klubben i vårt hjerte.

"Det er i motbakker det går oppover". Håper snart at bedre tider kommer for vårt kjære MFK og at vi fortsetter og støtter opp om laget vårt.

I tillegg vil jeg skryte av Tornekrattet og deres siste påfunn om å få flere folk på inngang 13. Sjekk ut deres nettside:http://www.tornekrattet.no/nyheter/185 
Håper alle hjelper Tornekrattet og MFK til å fylle feltet og stadion. Da blir det mer gøy på stadion for alle.

‪#‎elskerMFK‬ ‪#‎MFK‬ ‪#‎Molde‬ ‪#‎Tornekrattet‬ ‪#‎RomsdalsBudstikke‬ ‪#‎RBnett‬

Håper jeg skaper litt debatt og at noen fra MFK kan svare supporterne og meg på disse spørsmålene. Del gjerne, slik at vi får svar!

  

Flere nyheter