Evig troskap til MFK
Tornekrattet

500.000,- til Kreftforskning

Da var endelig dagen her. Dagen hvor vi har endelig regnskap etter #le6enden Daniel Berg Hestad sin Testimonial-kamp. Dagen hvor vi - sammen med Molde FK - kunne overrekke en sjekk pålydende kr. 500.000 til Kreftforeningen og deres forskningsarbeid.

Det var en glad Daniel Berg Hestad som villig pratet om hvor takknemlig han var i møte med Romsdals Budstikkes journalister og MFK-TVs videojournalist - og det var minst like glade representanter fra Tornekrattet, Molde FK og Classic Norway som var tilstede for å overrekke sjekken.

Nå skal ikke vi si så veldig mye om nøyaktig hva Daniel sa - de intervjuene dukker uansett snart opp gjennom andre kanaler - men vi skal snakke litt om hvor takknemlige vi er. For dette er ikke et resultat som kom av seg selv; det kom av en liten gruppe ildsjeler, og av at store deler av det lokale næringslivet stillte opp på en fantastisk måte og bidro i et samarbeid vi knapt hadde turt forestille oss på forhånd. 

Så tusen, tusen takk til alle som har bidratt. Vi håper dere også er like fornøyde som vi er nå som resultatet er klart, og at innsatsen var verd det. For undertegnede var det i alle fall det, for man glemmer fort hvor sliten man var underveis når man vet at resultatet tilsier at man kan være med på å redde liv.

På vegne av Tornekrattet,

Svein Erik Jenset
​Leder

Flere nyheter