Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Årets første kamp - Kristiansund

Da er det klart for årets første bortetur, og den blir som kjent til Kristiansund allerede I første serierunde.

Som tidligere kunngjort fra Molde FK har vi 50 billetter til rådighet., og her følger info om hvordan du kan forsøke å legge beslag på en av dem. For å gjøre dette mest mulig rettferdig har styret bestemt at det hele avgjøres med en god gammeldags loddtrekning. Vi vet dette vil føre til at noen blir skuffet, men med kun 50 billetter å fordele hadde noen blitt skuffet uansett – og på denne måten har i alle fall alle lik sjans.

For at vi skal ha mulighet til å sette opp felles buss til denne kampen er billettene forbehold de som er med på bussen; med andre ord kommer vi ikke til å selge frittstående billetter. Turen – inkl. billett – vil koste kr. 400

For å være med i loddtrekningen må du – innen utgangen 1. mars – ha betalt medlemsavgift for 2017 og sendt en e-post til tur@tornekrattet.no hvor du «melder deg på». Påmeldingen er personlig og gjelder kun for deg; med andre ord, hver enkelt person som ønsker billett må sende inn en egen e-post. Og – ikke glem - det er kun e-poster til tur@tornekrattet.no som vil bli «godkjente», det nytter altså ikke å ringe, sende SMS, nevne det i forbifarta e.l.

Selve trekningen vil reisekomiteen foreta den 2. mars – og de som blir trukket ut vil så bli fortløpende kontaktet med informasjon om hvordan de skal betale for seg. Betalingen vil så måtte ha funnet sted innen 10. mars – om noen som har blitt trukket ut ikke har gjort opp for seg innen da vil vi de automatisk miste rett til billetten, og den vil bli trukket på nytt.

Samtidig kan vi informere om at det vil bli åpnet for registrering på samtlige planlagte borteturer (Trondheim, Sogndal, Ålesund) tidlig i mars, og helt til slutt – om du ikke skulle være heldig nok til å få billett til kampen i Kristiansund; fortvil ikke, vi har planer for litt «show» her i byen på kampdag og. Tradisjonen tro må vi ha en «Avspark»-event i år også; mer detaljer rundt denne vil komme i løpet av de nærmeste ukene.

 

Flere nyheter