Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Sesongkort = gevinst ?

Har du ikke skaffet deg årets kort enda kan vi på det sterkeste anbefale deg å gjøre dette.

Vi ønsker nemlig å premiere de som er litt tidlig ute, og alle kort på inngang 13 som er solgt innen utgangen av tirsdag 04.04 vil derfor være med i trekningen av noen ganske kule premier.

Nå er det ikke særlig lenge igjen, og det kan være vanskelig for mange å komme seg bort fra jobb på dagtid for å handle sesongkort, men fortvil ikke!

I morgen- torsdag 30.03 - er dørene på billettkontoret hos Molde FK åpne også fra kl. 17 - 19. Stor takk til Lars der nede som stiller opp på denne måten for at våre medlemmer skal få en siste mulighet til å skaffe seg årets sesongkort før sesongen plutselig er i gang.

Så, hvis det frister med en signert utgave av årets drakt, en Le6ende-genser signert med personlig hilsen fra Daniel, ny soft-shell jakke eller lignende - ja, da er det bare å fornye sesongkortet før sesongstart og krysse fingrene. Vinnerne vil bli annonsert her på tornekrattet.no etter at vi har vært i Trondheim.

Og husk - medlemmer av Tornekrattet oppnår like mye i rabatt på sesongkortet som det kostet å melde seg inn, så meld deg inn allerede i dag om du ikke allerede er medlem!

Flere nyheter