Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Foto: Wiggo Hovde

Årets første hjemmekamp!

Gradstokken kryper forvirret mellom de små blå og de like små røde. Det sludda faktisk så sent som allerede for noen timer siden. Lufta biter i lungene og piggdekkene knatrer fremdeles mot asfalten. Det er med andre ord klart for årets første hjemmekamp.

Vi lar i alle fall vær være vær, for nå er vi endelig i gang igjen. Etter flere måneder med spekulasjoner, utolmodig venting og lengsel etter det vakre spillet skal hele karusellen endelig starte opp igjen. Og som vi gleder oss!

Det håper vi du og gjør. Vi håper medlemskortet er på plass i baklomma, og sesongkortet likeså. Vi håper du setter av timene i kveld til å både ta deg en tur innom puben vår for å skråle (og kanskje til og med skåle) med oss før kamp, og vi håper at du tar turen bort på Aker Stadion (og kanskje aller helst på Inngang 13) for å støtte laget.

Det kommer til å være surt og kaldt. Det kommer til å være kommunegrå fotball på motsatt banehalvdel og både bøfler og kanarifugler på motsatt tribune. Og det kommer til å være magisk. For vi er i gang igjen, og det er nå det hele starter.

Hiv deg med da vel!

Flere nyheter