Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Tornekrattet lanserer nytt samarbeid

Tornekrattet gikk i dag ut med følgende pressemelding til lokale nyhetsbyråer.

 

Tornekrattet har nå inngått en treårig samarbeidsavtale med MFK Damer. Tornekrattet ønsker å løfte frem damefotballen i regionen, og avtalen skal styrke begge aktørene gjennom et gjensidig samarbeid.

- Tornekrattet er en uavhengig supporterklubb for Molde Fotballklubb. Gjennom årene har Tornekrattet støttet mange gode formål, i tillegg til elitelaget. Breddeavdelingen er stedet der fotballkarrieren starter og breddefotballen er en viktig del av klubben vår. Vi ønsker å støtte noen som jobber knallhardt og som ikke alltid får like stor publisitet, derfor har vi nå inngått et treårig samarbeid med MFK Damer, forteller styreleder Svein Erik Jenset. 

Samarbeidsavtalen går ut på at Tornekrattet Supporterklubb bistår MFK Damer økonomisk, i en periode over tre år. Til gjengjeld trykkes Tornekrattets logo på reiseantrekk til alle lagets representanter. I avtalen inngår også et gjensidig løfte om å hjelpe hverandre med gjennomføring av arrangementer. 

- Vi ønsker at Molde Fotballklubb skal kunne hevde seg på både dame- og herresiden. Vi har derfor valgt å støtte damelaget og fremme den innsatsen spillere, trenere og andre representanter gjør. På den måten håper vi på å kunne løfte frem damefotballen i regionen vår, avslutter Jenset. 

For mer informasjon:

• Leder av Tornekrattet, Svein Erik Jenset, leder@tornekrattet.no // 416 34 413
• Styreleder for MFK Bredde, Øivind Ohr. oivind.ohr@gmail.com // 900 45 001

 

Vi i Tornekrattet er stolte over å fått til dette samarbeidet, og ønsker samtidig å takke tidligere ledere, styremedlemmer og ildsjeler som har lagt grunnlaget for at dette er mulig. Vi ønsker MFK Damer lykke til i kampen mot Nidelv kl. 13:00 på Aker Stadion, og ser frem til å ta del i fremtidig suksess.

Mer utfyllende informasjon kommer forhåpentligvis i media i løpet av dagen og/eller like over helgen.

Flere nyheter