Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: NTB Scanpix foreviget oppmøtet på Colorline forrige helg. Nå ønsker spillerne å gi noe tilbake ved å utfordre oss til Quiz før vår-sesongens siste kamp!

Siste kamp før ferien

Er du klar for kamp mot Strømsgodset på søndag? Det er vi! Og det virker som om spillerne ikke bare har tenkt å slå Strømsgodset; de har jaggu tenkt å slå oss i en quiz i timene før kampstart og!

Quizmaestro Trond Ågård lover derimot at spillerne ikke skal få en enkel oppgave, men vi regner med at det er fordi han skal hjelpe oss med og bevise at supportere tross alt er smartere enn spillere.

Ryktebørsen tilsier at MFK sitt lag vil bestå av Mattias Mostrøm, Sonni Nattestad, ny-keeperen Mathias Eriksen Ranmark og en overraskelse ;)

Så, hvis du og venngjengen mener at dere har en sjangs er det bare å sette sammen et 4-manns lag og ta turen til 1911 innen kl. 15:00 på søndag. Det blir selvfølgelig premie på det vinnende laget!

Etter quizzen ferier vi selvfølgelig det vinnende laget i en kort stund, før vi tar turen bort til Inngang 13. Alle som er inne på Inngang 13 i tide til 3 x 45 (dvs. senest kl. 17:15) vil på denne kampen også være med i trekningen av en signert BBS-drakt.

 

Flere nyheter