Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Hjelp oss å fylle ståtribunen i 2018

Vi i Tornekrattet håper at flere vil stå sammen med oss, og bidra til stemning bak målet og på resten av stadion.

Du trenger ikke være medlem i Tornekrattet, men som medlem får du lavere pris på sesongkort, rimeligere borteturer og arrangementer i regi av Tornekrattet, og andre medlemsfordeler som f.eks. rabatter hos Sport1 og Elkjøp.

Hos oss vil du få oppleve godt kameratskap, og ivrige supportere du kan juble hemningsløst sammen med - eller støtte deg på i nedturer. Du kommer tettere på spillerne under oppvarming, ved scoringer og etter kamp. Vi er bredt sammensatt og ønsker å være et inkluderende miljø hvor alle skal trives.

Vi har et ønske om at så mange tilskuere som mulig er på plass på tribunen i 45 minutter før avspark. Da blir det tid til sosialt samvær før kamp, og til å gi spillerne en god mottakelse når de kommer ut til oppvarming.

Tornekrattet har i dag rundt 600 medlemmer, men vi ønsker oss flere - og ikke minst ønsker vi et høyere oppmøte på feltet for å lage skikkelig liv på stadion!

Hvordan flytte til inngang 13?

Gjør det før du fornyer eller kjøper sesongkort, slik at Molde FK slipper merarbeid med å flytte deg etterpå, med alt det innebærer av tilbakeføring av penger og utskrivning
av ekstra kort.

Og hvis du fornyer på, eller flytter til, inngang 13 kan du også velge automatisk fornyelse av sesongkortet. Da sender klubben ut e-faktura når de er i gang med fornyelse og salg av kort til neste sesong!

Har du sesongkort gjennom arbeidsgiver eller sponsor?
Spør dem om de kan be Molde FK om å flytte noen sesongkort til inngang 13. Spørsmål om kjøp av sesongkort og / eller bytte av tribuneseksjon, kan stilles til Molde FK på deres e-post billett@moldefk.no 

Du kan melde deg inn i Tornekrattet her: http://www.tornekrattet.no/registrer.

Det koster 100- for barn, 300- for voksen, 500 for familie med inntil to voksne og barn på samme adresse, eller 3000- for livstidsmedlemskap. Tegner du medlemskap i desember, gjelder det også året etter. En flott julegave!

Vil du vite mer om oss, finner du oss også på inngang 13 og på bortekamper, under tv-kamper på Sportspuben 1911 i Molde og på Tempest i Oslo, samt på Facebook og Twitter.

Ta med en venn på kamp resten av året helt gratis

Det er ikke mange hjemmekamper som gjenstår i 2017 - men samtlige blir viktige i kampen om Europa-spill til neste år. Vi ønsker å gi gutta den støtten de trenger, og vi ønsker å ha flere med oss for å støtte dem enda bedre.

Hvis du allerede nå vet at du, fra neste år av, skal flytte til inngang 13 så sender du en e-post til billett@moldefk.no og sier fra om dette. Billettansvarlig hos klubben vil da tilby deg og en venn gratis billetter på Inngang 13 for samtlige 4 hjemmekamper som gjenstår.

Dette tilbudet vil vedvare ut sesongen - så om du trenger en kamp eller to med betenkningstid så er ikke det farlig - du vil uansett få tilbud om gratis billetter på feltet for resterende kamper - og forhåpentligvis også en bedre kampopplevelse neste år.

Andre som ønsker å prøve en kamp på inngang 13 i høst, eller vil ta med en venn som kanskje ikke er der så ofte, kan sende en e-post til leder@tornekrattet.no så vil vi spandere 1-2 billetter på deg / dere til en kamp i høst.

Alle på kamp!

Evig troskap,

Tornekrattet

Flere nyheter