Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Foto: Per Tormod Nilsen

Les meg først!

Dagen har endelig kommet, og vi er klare for å åpne de nye nettsidene for almuen. Her er noen korte ord fra Webmaster, og noen kjappe pekepinner på hvordan du kommer i gang.

På vegne av styret vil jeg ønske velkommen og si at vi er stolte over å (endelig) kunne åpne det nye nettstedet for offentligheten. Alt er ikke 100% på plass enda, men det kommer fortløpende, og selv om vi har gjort vårt beste for å teste funksjonaliteten best mulig så er det ikke å utelukke at enkelte "bugs" kan oppstå i innkjøringsperioden.

Om noen skulle oppdage noe som bør fikses/endres på, eller om de bare har ett ønske om å komme med tilbakemeldinger så kan dette gjøres enkelt ved å sende en e-post til webmaster@tornekrattet.no eller ved å benytte "Nettsidene" kategorien på forumet. (Merk: Forumet krever registrering, så les videre!)

Informasjon til dere som har betalt "på gamlemåten"

For å ta det viktigste først: De som betalte sitt medlemskap FØR de nye nettsidene var på plass får selvfølgelig tilsendt medlemskort. Det er imidlertid viktig at de som har betalt på denne måten registrerer seg på de nye nettsidene, siden det nå er den eneste medlemsdatabasen vi vil bruke framover. Fra og med neste år vil vi KUN tillate innmelding via nettsidene, med mindre det er særskilte grunner til noe annet.

Så om du er en av de som meldte deg inn fra desember i fjor og fram til nettsidene ble lansert - og som ikke har registrert deg ennå - vennligst gjør dette nå!

Forumet

Det nye forumet vårt krever registrering før man kan skrive noe som helst. Å registrere seg kan gjøres på to forskjellige måter:

Alle betalende medlemmer av Tornekrattet vil kunne velge seg en "Forumbruker" (mer om dette lengre ned)
Personer som ikke er medlemmer kan logge seg inn ved å benytte en såkallt "Gjesteinnlogging" som knyttes opp mot en Facebook-konto

Om du ikke allerede er, eller ønsker å bli, medlem av Tornekrattet kan du alikevel skrive på forumet ved å utføre følgende steg.

 1. Klikk på lenken "Forum" på toppen av siden
 2. På forsiden til forumet vil det, nært toppen, stå "Velkommen, Gjest. Vennligst logg inn eller registrer deg". Trykk på lenken for "registrer deg"
 3. Trykk på Facebook-knappen for å benytte vår såkalte "Gjesteinnlogging"

Om du derimot allerede er, eller som ønsker å bli, medlem av Tornekrattet følger det her en kort veiledning på hvordan du registrerer deg og får deg en såkallt "Forumbruker". Dette er ett steg som samtlige må gjennom en gang, uavhengig av hvorvidt de var medlemmer av Tornekrattet før de nye nettsidene ble lanserte eller ikke.

Om du har noen spørsmål, eller møter på noen problemer i løpet av prosessen, bes du ta kontakt med ansvarlig for våre nettsider viawebmaster@tornekrattet.no eller Tornekrattets medlems-ansvarlig via medlem@tornekrattet.no

 1. Trykk på valget "Bli medlem" i menyen øverst på sidene
 2. Fyll inn informasjon i samtlige felter og trykk på knappen "Gå videre"
 3. Se kjapt over at informasjonen er riktig, og scroll ned til valget "Velg ny medlemstype"
 4. Velg hvilken medlemstype du vil ha eller allerede har betalt kontigent for.
 5. Om du allerede har betalt kontigent for et medlemsskap som er gjeldende for (deler av) 2013 så krysser du av i boksen "Jeg har betalt kontigent og ønsker aktivering av dette medlemsskapet". Fyll inn evt. informasjon du føler er vesentlig (f.eks. betalingsreferanse/dato) i tekst-boksen som dukker opp.
  • NB: Dette vil medføre en kort "behandlingstid" da vår medlemsansvarlige må sammenligne dine opplysninger med den "gamle" medlemsdatabasen før kontoen din blir fullstendig aktivert.
 6. Les gjennom Kjøpsbetingelsene og kryss av i boksen for at du har gjort dette.
 7. Trykk på knappen "Bekreft nytt medlemsskap"
 8. Utfør betaling av kontigent
  • NB: Punkt 8 gjelder kun for medlemmer som ikke krysset av i boksen for "Jeg har betalt kontigent og ønsker aktivering av dette medlemsskapet" under punkt 5

Kort tid etter at du har gjort dette vil du få en epost om at kontoen din er aktivert. For å få full tilgang til forumet gjør du følgende:

 1. Trykk på valget "Bruker" i menyen øverst på sidene og så på undervalget "Min side"
  • NB: Dette valget er kun synlig om du er innlogget. Om du ikke ser det så trykker du på "Logg inn" helt til høyre i menyen og fyller inn informasjonen du brukte da du registrerte deg først.
 2. Trykk på knappen "Få forumbruker"
 3. Fyll inn ønsket "nick" i boksen merket "Brukernavn". Om du ikke fyller inn noe her så vil Forumbrukeren din få ditt fulle navn.
  • NB: Forumbrukeren din vil følge kontoen din "til evig tid" og kan ikke omdøpes med mindre Webmaster i samsvar med Tornekrattets styre ser behov for det.
 4. Bekreft passordet du brukte når du registrerte deg i boksen merket "Passord"
 5. Trykk på knappen "Lagre"

Om det skulle oppstå noen problemer er det bare å ta kontakt på webmaster@tornekrattet.no så skal vi gjøre vårt ytterste for å få sett på saken så kjapt som overhodet mulig. Lykke til, og så snakkes vi på forumet!

Mvh.

Svein Erik Jenset
Webmaster og Styremedlem

 

Flere nyheter