Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Tilbakeblikk: Supporterkamp mot DGH

Tornekrattet har opp gjennom årene spilt fotball mot en rekke andre supportergrupper.

Alle kampene har vært særdeles innholdsrike, og det kan skrives mangt om både innsatsvilje, prestasjonsnivå, dommere med latterkrampe og alternativ oppvarming. Fra "Adecco-året" 2007 og utover dro Tifo-gruppa til Tornekrattet nordover til Bodø for å støtte våre beste menn, i tillegg til at vi skulle ta på oss finstasen og spille kamp - mot Den Gule Horde. Her følger en aldri så liten uhøytidelig kamprapport fra vår tredje bortekamp i Bodø:

DGH vs KT

For 4. gang møttes tifogruppa til Den Gule Horde (DGH) og Krattet-tifo (KT) til kamp. Denne gang var det på selveste Aspmyra svetten skulle sile. KT valgte å bruke den 15. min lange spaserturen opp til stadion som oppvarming. Der møtte vi låste dører!

Spekulasjonene begynte å gå om DGH hadde feiget ut? Til slutt fikk vi beskjed om å gå inn døren som det stod "maskinrom" på. Skeptisk.
Etter noen korte diskusjoner om regler og taktikk var vi klare for å gi livet for drakta! Eller rettere sagt singleten, som er vårt antrekk. De som skulle presse på seg singleten denne gang var OleM(kpt), Øivind, Jørn, Oddmund, Rune og Øystein.

DGH var forresten tydelig nervøse foran møtet, for deres faste keeper valgte å være speaker på et orienteringsstevne fremfor å møte oss. Da kampen kom i gang tok vi som forventet kommandoen. Vi så oss aldri tilbake selv om ballen er rund og køpp er køpp som det så sikkert heter.

Kampen kan kort oppsummeres slik: Vi vant 8-5. Øivind putta 5 mål. Rune hadde tydeligvis trent følsomme lobber i det skjulte. Oddmund driblet alle (motstanderne vel å merke) på ene målet og hadde nok driblet flere om nødvendig. Øystein i mål dro unna DGH-spissene med hælspark! Kampen inneholdt forøvrig INGEN korrekte innkast. KT spilte leken, lett teknisk fotball og det florerte av tunneler, hælspark, lobber og nesten en heading! Tydelig at årets treningsøkt i januar hjalp!

OM


Skrevet av Ole Morten Aarø. Gjengitt med tillatelse av "fole te fanzine" - som gjør comeback i 2013!

 

 

Flere nyheter