Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Tornekrattet støtter LHL

I fast tradisjon ble det avholdt auksjon under forrige sesongs årsfest, og denne gangen skulle de uavkortede inntektene gå til Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke.

Samtlige gjenstander som var donert av klubb og spillere ble solgt, og det var stor fornøyelse da Oddmund Bjerkeset (leder, t.v.) og Hilde Østmo Farstad (sekretær, t.h.) kunne bekrefte at salget av Vegards Forren's til den nette sum av kr. 10.000,- medførte at totalsummen til slutt stoppet på intet mindre enn kr. 21.600,-

Fylkesleder i LHL Møre og Romsdal, Atle Tangen, ble informert om saken av Tornekrattets styre og hadde følgende tilbakemelding:

Tusen takk for den generøse gaven dere vil donere til LHL Møre og Romsdal. Det var virkelig rørende og overraskende at Norges beste Suporterklubb (Tornekrattet) til Norges beste lag MOLDE (om noen skulle være i tvil) virkelig har et så stort HJERTE for det arbeidet vi utfører til det beste for hjerte og lungesyke.
 
Som aktiv i stadions venner vet jeg at både klubben og suporterklubben har stor støtte over alt i fylket og jeg skal love dere at gaven skal verte brukt på en forsvarlig måte til det beste for hjerte og lungesyke i byen og distriktet.
 
På vegne av LHL vil jeg ønske dere alt godt i 2013 og at dere får like mye og mere å glede dere over i år som de to siste sesongene.
 
Vennlig hilsen,
LHL Møre og Romsdal
Atle Tangen
Fylkesleder
 

Tidligere i dag ble gavesjekken pålydende kr. 25.000,- overrakt til en meget lykkelig Atle Tangen og dersom du ikke hadde mulighet til å overvære hendelsen live vil vi i dagene som kommer samle opp riksmedias reportasjer om saken under.

  1. http://www.rbnett.no/nyheter/article7162789.ece
  2. http://www.moldefk.no/news/article/b5iarqn24nzy1gvrjg3b1cdbl/title/mfk-tv-tornekrattet-ga-25000-til-lhl

Styret i Tornekrattet ønsker på vegne av medlemsbasen å uttrykke en stor takk til LHL for den utrolig viktige jobben de gjør.

Flere nyheter