Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Info om Kick Off og buss til AAFK-kampen

Sesongen nærmer seg med stormskritt og det hele skal sparkes i gang i kjent stil.

Kommer du? Billettservice
www.billettservice.no

Fredag 8. mars kl. 20:00 arrangerer Tornekrattet sin årlige Kick Off event på Bar Alex.

Det blir underholdning av Kokken Tor (nei, ikke Tor Magne Vold, men party-bandet med det artige navnet) og ikke minst "husbandet" Frank & Tolle.

Inngangsbilletten fastsetter vi til den overkommelige sum av kr. 200,-

Samtidig knaller vi til med å tilby en "pakkeløsning" som består av inngang + buss til AAFK-kampen neste dag for kr. 250,- (ord. pris på bussen vil være kr. 100,-) i håp om å få mange til å komme både på fest og på kamp!

VIKTIG OPPDATERING: Vi kan dessverre ikke selge billetter via SupporterShop som først antatt, men nytt av året er at vi nå (og i fremtiden) kommer til å selge billetter via Billettservice.

Billetter selges også i baren på 1911 (lørdag tom. torsdag) samt i døra på barAlex (fredag).

Om du heller ønsker å benytte Billettservice for å sikre deg billetter til årets Kick Off (både de som gir kun inngang og den såkalte "pakkeløsningen") kan du bestille ved å ringe 815 33 133 eller gå til http://www.billettservice.no/event/387139

Billetter kjøpt via Billettservice kan avhentes på Narvesen, 7-Eleven eller Posten.

 

VIKTIG OPPDATERING #2:Vi ser oss dessverre nødt til å endre aldersgrensen på dette arrangementet til 20 år da dette er den aldersgrensen barAlex opererer med til vanlig.

 

Info om bussturen til Ålesund lørdag 09 mars.

 

Det blir avgang fra fergekaia kl.15:00. Bussen vil kjøre rett til Colorline stadion, og rett hjem igjen til Molde når kampen er over.

Billetter kan kjøpes enten som pakkeløsning med billett til Kick Off som beskrevet over, evt. kan de som kun vil være med på bussturen sende en e-post med påmelding til espen.harstad@tornekrattet.no

Pris for kun buss er satt til kr. 100,-

Det blir garantert minimum en buss, så her er det ingen grunn til å være seint ute med påmeldingene!

Flere nyheter