Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Billetter til landskampen mot Albania

I samarbeid med NSA ønsker Tornekrattet å tilby sine medlemmer rabatterte billetter til landslagets hjemmekamp mot Albania den 22. mars.

De som husker hvordan bortekampene til landslaget endte på tampen av fjoråret vet at det fort kan bli veldig spennende på høstens hjemmekamper mot Sveits og Island. Før denne tid skal vi også spille hjemme mot Kypros, men først ut er altså hjemmekampen mot Albania om snaue 3 uker.

NSA disponerer biletter på et felt "beregnet på stående, syngende supportere". Dette er det samme feltet som Oljeberget bruker så her regner vi med at det vil bli bra med stemning.

Prisen på billetten fra NSA til denne kampen er kr 200,- mot en normal pris på tilsvarende billetter på rundt kr. 500,-

Pga byggearbeidene på øvre del av bendit-tribunen så vil vi i år bli plassert på langsiden; nedre del av Telenor-tribunen, felt 121 og 122, lengst opp mot ”bendit-svingen”. Se skisse her: http://www.ullevaal-stadion.no/Arenainfo

Betaling av billettene skjer på kampdagen ved NSA's stand utenfor Ullevaal. NSA vil som vanlig være på plass ca 2 timer før kampstart, og de som betaler reserverer billetter må hente betale/hente disse innen 15 minutter før kampstart.

NB! Pga den nye plasseringen på tribunen så vil også standen/billettutdeling skje utenfor inngang 3. Se link oppgitt ovenfor!

Reservering av billett(er) gjøres enkelt og greit ved å sende en epost til svein.erik.jenset@tornekrattet.no

Flere nyheter