Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Auksjon til inntekt for Kreftomsorg

Tornekrattet har mottatt følgende henvendelse, og vi støtter selvfølgelig henstillingen om å legge den ut på vårt nye nettsted.

Hei til alle Molde fans i Tornekrattet :-) og Gratulerer med nok et seriegull sist sesong :-)

Det nærmer seg seriestart i Tippeligaen, gjett om vi gleder oss?

Filmgalleriet i Haugesund vil "samle fotballfans i Norge" til en god og viktig sak, og vise at bak en "tøff" supporter finnes det et varmt hjerte.

Vi har nylig satt i gang en auksjon av signerte fotballdrakter til inntekt for kreftrammende, pårørende, og etterlatte igjennom organisasjonen Kreftomsorg-Rogaland. Vi kontaktet alle tippeligalagene i november og spurte om de ville bidra med 1 stk signert drakt; i tillegg ville vi selvfølgelig ha med Norgesmester Hødd og A-landslaget. Alle klubbene synes dette var en kjempeflott sak og støtte opp om, og de sa alle sammen sa ja, for dette ville de være med på.

Kreft er jo noe som alle får et forhold til gjennom livet, enten som rammet selv, eller at man har familie/venner eller kjenner noen som er rammet.

Vi er i så smått i gang med en auksjon av fotballdraktene på vår facebook-side, der vi har satt et minstebud på draktene til kr 1500.- pr stk

Vi hadde håpet at dere i Tornekrattet-supporterklubb ville bidra litt i denne draktauksjonen. Vi vil spørre og hadde hjertelig håpet at dere ville publisert dette med "lenke" til draktauksjonen på deres facebook-side og hjemmeside, og evnt. oppfordret deres fans til å by på den signerte Molde drakten. Det er jo tross alt den signerte drakten til den regjerende seriemester vi snakker om :-)

Det viktigste for oss nå er å få auksjonen kjent blant "fotballfamilien", der fans er.
Kanskje dere vet om personer eller bedrifte/sponsorer som ville vært med og lagt inn et bud på den flotte drakten. Kanskje dere i Tornekrattet selv vil by på drakten og støtte opp om dette.

FK Haugesund sin supporterklubb Maakeberget samlet inn kr 7000.- bland sine medlemmer og har lagt inn bud på FKH drakten, et flott tiltak.

Som Maakeberget sa: Dette gjorde vi for å støtte et flott tiltak satt i gang av dere til inntekt for Kreftomsorg, for en signert drakt kan vi få tilgang til når vi måtte ønske. De synes det var positivt at alle Tippeligalagene, og norgesmesteren Hødd var med på dette, og at det ga gode signaler ut at "tøffe" supportere også hadde et varmt hjerte for viktige saker som bla. annet denne innsamling aksjonen til kreftrammende, pårørende og etterlatte er

Så det er fritt frem for andre supporterklubber til å by på sitt lags drakt. 200 medlemmer som hver gir 25 kr blir jo 5000 kr som er en flott sum.
Det spilles jo treningskamper nå før seriestart, i tilegg til 2 serierunder før auksjonen stoppes den 5 april, så her hadde det vært muligheter til evnt. fått inn en flott sum.

Men det viktigste nå er å få auksjonen kjent, så vi får inn bud. Vi håper som nevnt at dere vil vært med å hjulpet oss med det. Publisere det på deres facebookside, hjemmeside, tipse bedrifter/sponsorer gjerne via mail og fortelle det til venner og kjente. Vi hadde satt utrolig pris på om dere supporterklubber ville gjøre dette for oss.

Vi har 20 drakter, og håper å få samlet inn 50.000 kr, men drømmer om 100.000kr, tiden vil vise. De innsamlede midlene fra auksjonen skal gå til sosiale tiltak for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Som feks å samles å gå på kino, bowling, turer og fotballkamper etc.etc.

Det skal bli spennende å se, og føler tiden er riktig nå frem mot seriestart, folk er litt "gira" og gleder seg til Tippeligaen begynner å rulle igjen :-) Vi gleder oss hvert fall !!


Denne mail sender vi til alle supporterklubbene i Tippeligaen, i tilegg til Stabæk, Fredrikstad og Hødd.( vi vil også sende e-post om auksjonen til alle aviser der klubbene har sitt nedslagsfelt) Vi vil ønske dere alle en fantastisk sesong, og må den beste vinne :-)

Dette er bare en vennlig forespørsel fra Kreftomsorg og meg, og et ønske om at dere vil ta dette opp til vurdering. Vi håper på et positivt svar :-) , og all ønske om en flott sesong som står foran oss.

Vennlig hilsen fra
Knut Høyvik
MIX Filmgalleriet, Haugesund

Redaktør har tatt seg friheten til å fjerne telefonnummer fra orginalteksten. Bildene i saken er gjenbrukt fra auksjonens Facebook-side.

Se gjerne følgende lenker for bilder, radio-intervju, nyhets-artikler og generell info om Kreftomsorg.

Flere nyheter