Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Foto: Wiggo Hovde

Vi går på inngang 13

Et av fjorårets mest debatterte temaer har nå fått en endelig(?) konklusjon og Molde FK kunne i dag offentliggjøre følgende nyhet.

Inngang 13 og Tornekrattet

MFK har i samråd med styret i Tornekrattet kommet til enighet om at inngang 13 for sesongen 2013 igjen blir åpen også for personer uten medlemskap i Tornekrattet.

I sammenheng med dette har det blitt innført differensierte priser på inngangen med gode rabatter til medlemmer.

For medlemsrabatt må medlemsbevis eller kvittering for betalt medlemskap framvises ved kjøp av sesongkort eller enkeltbilletter på SupporterShop.

Info om priser finnes under billetter på moldefk.no

Les den orginale nyheten på MFK's sider her

Dette er vi i Tornekrattet selvfølgelig henrykte over da flere folk på feltet bidrar til å skape mer trøkk under kamp og gir oss ett langt større rekrutteringspotensiale. Når klubben samtidig faktisk gjør det lønnsomt å være medlem av Tornekrattet med å tilby medlemmer en rabatt på sesongkortet for dette feltet som er større en medlemsavgiften håper vi det vil bidra til at mange nye fjes trer inn i våre rekker.

Samtidig kan vi i Styret informere om at Rune Heggemsli har takket ja til å bli offisiellt oppnevnt som Medlemsansvarlig; en posisjon han i stor grad har fungert i de senere årene uansett. Det betyr bl.a. at du kan ta kontakt på medlem@tornekrattet.no om du skulle ha noen spørsmål rundt det å bli medlem; og selvfølgelig også om du som eksisterende medlem lurer på noe du "ikke finner svar på noen andre steder".

Flere nyheter