Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Påskequiz!

Vi forsøker oss på å sette igang en ny tradisjon på nettsidene og ønsker i den forbindelse velkommen til Påskequiz.

Fra og med den 25. mars til og med 2. april vil du i år kunne delta i Påskequiz her på tornekrattet.no. Det er ikke nødvendig med medlemsskap i Tornekrattet for å delta.

Konseptet er veldig enkelt: send inn riktig svar på spørsmålene til quiz@tornekrattet.no før klokka bikker 23:59 på tirsdag 2. april og du er med i trekningen av flotte premier. Vi ønsker at flest mulig får muligheten til å delta, og du vil derfor være i stand til å finne svar på 10 av spørsmålene "skjult" rundt om på sidene våre (http://www.tornekrattet.no). De resterende 2 spørsmålene er litt vanskeligere, men svarene finnes på www.moldefk.no

Premiering

 • Hovedpremien er årets hjemmedrakt signert av spillere og støtteapparat. Denne premien vil bli overrekt på Aker Stadion under en av årets hjemmekamper, og vinneren slipper naturligvis gratis inn på denne kampen.
 • "Trøstepremien" er gratis inngang på en valgfri hjemmekamp for den/de som blir trukket ut. Siden kamp er artigere sammen med venner lar vi deg ta med en kamerat eller vennine som også slipper gratis inn denne dagen.
 • Felles for begge premier er at den gratis inngangen kun kan benyttes på Inngang 13

Regler:

 • Hver enkelt deltager kan kun delta en gang.
 • Medlemmer av styret kan ikke delta i quizzen
 • Om flere svar skulle bli innsendt fra samme deltaker forbeholder styret seg retten til å kun ta med en av innsendelsene i trekningen.
 • Styret forbeholder seg retten til å diskvalifsere deltakere ved åpenbare forsøk på juks.
 • Trekning av hovedpremien, som er årets hjemmedrakt signert av spillere og støtteapparat, vil bli foretatt utelukkende blandt de deltakerne som hadde flest riktige svar.
 • Trekningen av gratis inngang på en valgfri hjemmekamp for deg og en kamerat/venninne vil bli foretatt blandt samtlige deltakere uavhengig av antall riktige svar.
 • I en eventuell uenighet om hvor vidt et svar er korrekt eller ikke forbeholder styret seg retten til å bruke informasjonen som per dags dato ligger ute på www.tornekrattet.no og www.moldefk.no som "fasit".
 • Svar sendt inn etter 2. april vil ikke bli tatt med i trekningene

Spørsmål

 1. I 1972 så den første offisielle supporter-grupperingen til Molde Fotballklubb dagens lys. Hva var det fulle navnet på denne gruppen?
 2. Hva er navnet på sangen som begynner med strofene "Vi er Molde, vi er hvit og blå, og alle andre klubber skal vi slå"?
 3. Hvem fungerte som nestleder i Tornekrattet i februar 1996?
 4. Når vi har "stått her i regn og i blest", hvem er det da vi har flere kamper enn?
 5. Hvor mye bidro Tornekrattet med for at Vegard Forren skulle få delta på JET-turneringa på Hamar?
 6. Tornekrattet ble stiftet i 1994, men hadde ikke noe offisiellt navn før i 1996. Hvem var det som var hjernen bak navnet "Tornekrattet"?
 7. Hva er det som "jages bort av Moldes stolte hær"?
 8. Hvilken rabatt har Tornekrattets medlemmer på Umbro-produkter hos Sport1?
 9. Hvilken svensk klubb spillte Joona Toivio i før han ble klar for spill i Molde Fotballklubb?
 10. Hva heter fylkeslederen for LHL Møre og Romsdal?
 11. I 1976 spillte Molde Fotballklubb i UEFA cuppen. Hva er navnet på laget vi møtte, og hva ble sluttresultatet etter at begge kampene var spillt?
 12. Med utgangspunkt i at du står midt på banen; hvor høyt er det under taket på Aker Stadion?

Send en epost quiz@tornekrattet.no før 3. april med dine svar. Vinnerne vil bli kontaktet av styret og annonsert her på tornekrattet.no 

God påske!

Flere nyheter