Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Hjelp oss å slå Haugesund!

Sist det var kamp på Aker stadion innkasserte vi årets første 3-poenger, og det var en herlig stemning på stadion. Vi håper samtlige i byen tar turen nok en gang for å hjelpe oss med å heie klubben fram til 3 nye poeng!

Haugesund er så absolutt et lag vi skal slå, men det har vist seg å være vanskelig tidligere. I år kunne navnet på ligaen like gjerne vært "Umulig-å-Tippe-ligaen" i tillegg, så her tar vi ingenting på forskudd

Alikevel så vet vi at laget innehar et høyere topp-nivå, så dersom vi bare senker skuldrene, jobber på og, ikke minst, omsetter sjanser i mål så burde vi være de som kan smile bredest når kampen blåses av.

Feltet vårt er fra og med i år igjen åpent for alle, så vi håper både kjente og nye fjes tar turen innom inngang 13. Men om det ikke skulle friste så håper vi i alle fall at du legger turen innom stadion. Stemninga som var på sist hjemmekamp var, i mangel av et mer fantasifullt ord, magisk; og vi har fått mye skryt fra klubben i ettertid. Vi er dog veldig klare på at vi aldri hadde fått oppleve det hvis det ikke var for oppbakkingen fra resten av stadion!

Om dere tar turen igjen så skal i alle fall vi gjøre det vi kan for å dra dere med og bevise at folk i Molde "er her når du ligger og her når du står"!

​​

Flere nyheter