Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Pressemelding fra styret

I forbindelse med vedtaket om avvikling av Supportershop Molde ønsker Tornekrattets styre å komme med følgende pressemelding.

Et samlet styre i Tornekrattet ønsker med dette å uttrykke sin misnøye med vedtaket om avviklingen av Supportershop Molde.

I 2007 startet Tornekrattet det som i dag er Supportershop. Butikken har siden da vært en viktig arena for profilering, tilhørighet og rekruttering. For mange har den også fungert som et viktig bindeledd mellom klubben og dens tilhengere. Gjennom media har vi nå blitt informert om at dette tilbudet vil opphøre fra 1. september.

Vi stiller oss undrende til at Molde FK velger å avvikle driften uten å først informere eller gå i dialog med oss da vi har vært en samarbeidspartner og støttespiller siden dag 1. Etter at klubben tidligere i år etterlyste tettere samarbeid og kommunikasjon med Tornekrattet føler vi oss i denne saken forbigått og oversett.

Vi frykter at klubben med dette distanserer seg fra sine tilhengere, og håper at vi i samarbeid kan komme frem til en bedre løsning for alle parter. Vi inviterer derfor klubben til å snarest mulig kontakte styret i Tornekrattet for å gjenopprette kommunikasjonen og få i gang en dialog hvor vi kan få svar på våre spørsmål.

De siste årene har stadion og distriktet vært farget blå på kampdag, og vi mener mye av dette er Supportershops fortjeneste. Vi spør derfor: Hadde stadion og distriktet vært farget like blått om vi ikke hadde hatt Supportershop?

Vi vil i forbindelse med kampen førstkommende lørdag ha en markering for å uttrykke vår misnøye.

Evt. spørsmål vedr. pressemeldingen kan rettes til svein.erik.jenset@tornekrattet.no // mob. 416 34 413

Flere nyheter