Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Oppgraderinger på hjemmesiden

Nettsidene er nå oppgraderte basert på tilbakemeldinger fra våre brukere, og her følger litt informasjon om hva som er "nytt".

For å ta den "største" endringen først; vi har fjernet kravet om at du enten er registrert medlem eller benytter deg av Facebook for å delta på forumet. Selv om regelen ble innført med de beste intensjoner, og også da etter ønske fra medlemmene, kan vi vel trygt si at effekten ikke har vært helt som vi håpet. Nå er vi altså tilbake til et mer "tradisjonellt" forum der alle kan registrere seg og delta i debattene; noe vi selvfølgelig håper skal gi økt aktivitet!

To andre brikker som nå har kommet på plass er at sidene skal oppføre seg langt bedre på mobile enheter (nettbrett/mobiltelefoner), samt at vi har støtte for å sende ut nyhetsbrev til medlemsmassen. Dette er noe vi gleder oss til å ta i bruk da det er en flott mulighet for å nå ut til samtlige av våre medlemmer med informasjon; både om hva som skjer, hva det jobbes med og om kommende aktiviteter.

Vi har også foretatt grep som vil medføre mer "trøkk" på sosiale medier, da nyheter fra sidene nå automatisk kan postes til Facebook-siden vår og Twitter-kontoen vår. Samtidig har vi gjort toppen på forsiden lavere, for å få bedre plass til innholdet, og gjort om den automatiske aktivitets-feeden til et mer oversiktlig format. Vi har nå også støtte for sider som kun aktive medlemmer vil ha tilgang til, noe som fører til at vi f.eks. kan legge ut (redigerte) referat fra Styremøtene sånn at våre medlemmer enklere får innsikt i hva som skjer der.

Og sist men ikke minst så jobber vi med å forenkle prosessen som kreves for å bli medlem da dette er noe vi har fått mange tilbakemeldinger på. Nøyaktig hvordan dette skal gjøres er ikke helt klart enda, men vi har en god dialog med utviklerne våre og er overbeviste om at dette skal la seg løse. Har du noen tanker om dette, rundt de endringene som har blitt foretatt, eller bare generellt rundt sidene (inkl. forumet) så ikke nøl med å ta kontakt. Du kan enten legge igjen dine tanker på denne forum-tråden eller ved å sende en e-post til Webmaster.

Blå/hvit hilsen,

Webmaster

Flere nyheter