Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Færre billetter enn forventet fra NSA

Vi i Styret hadde i det lengste et håp om at vi ville få tildelt 100% av årets NSA-kvote, men slik blir det altså ikke.

Styret i Tornekrattet har i dag mottatt følgende melding fra NSA:

Hei!
Etter en omfattende vurdering i Norsk Supporterallianses styre har vi kommet frem til følgende, endelige, beslutning når det gjelder de 400 billettene som fordeles gjennom oss:
Hensikten med disse billettene har siden starten vært å sikre begge lags supportere billetter til cupfinalen. Kjernen har valgt å ikke være medlem i NSA.  NSA er derfor ikke part i en eventuell fordeling av billetter til disse. Tornekrattet får derfor 200 billetter fra NSAs kvote. De resterende 200 billettene returneres NFF til fordeling derfra med en forklaring av den gjeldende situasjonen. NSA legger ingen andre føringer på fordelingen av disse 200 billettene. NSA ønsker begge lag og deres supportere lykke til med forberedelsene til, og gjennomføringen av, årets cupfinale.

Beklageligvis velger altså NSA å sende 200 billetter i retur til NFF fremfor å tildele de til en av sine egne medlemsklubber. Vi i Styret kommer nå til å gå i dialog med NFF for å forsøke å få fatt på disse billettene sånn at vi kan distribuere dem blandt våre medlemmer.

Flere nyheter