Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: En sløyfe i lavender er det internasjonalt annerkjente symbolet på alle typer kreft.

Tornekrattet vil donere pengegave til kreftsyke

Hvert år donerer NFF penger til cupfinalistenes supportergrupperinger, øremerket utvikling av TIFO. Vi i styret har blitt enige om at vi i år ønsker at denne donasjon pålydende kr. 15.000,- heller skal komme kreftsyke pasienter og deres familie til gode.

Cupfinalen er norsk fotballs store festdag, og vi anser oss selv som privilegerte som har anledning til å delta på dette arrangementet. Dessverre er ikke alle like heldige, og Styret i Tornekrattet har i den sammenheng sendt følgende e-post til Norges Fotballforbund (NFF) i dag.

Først og fremst må vi få lov til å takke for tilbudet om denne støtten. Vi setter stor pris på at dere ser viktigheten i et flott tribunearrangement, og at dere ønsker å opptre som en støttespiller for denne kulturen.

Med det sagt så velger vi i Tornekrattet å takke høflig nei til denne gaven, med anmodning om at pengene i stedet blir donert til Molde Sykehus avd. Kreftpoliklinikk ved Leder Ann Kristin Volden.

Kreft er en fryktelig sykdom som rammer veldig mange. Så sent som i 2011 var det tett på 30.000 nordmenn som fikk diagnosen, og påkjenningen er enorm både for pasientene og deres nærmeste. Vi ønsker derfor å gi litt tilbake til samfunnet, og på denne måten kanskje hjelpe til med å bedre hverdagen for de som har blitt rammet.

Et visuelt tribunearrangement vil det uansett bli når Cupfinalen finner sted, og vi håper derfor at forbundet kan stille seg bak oss og støtte oss i denne avgjørelsen. Vi har informert våre medlemmer om denne anmodningen via vår hjemmeside: http://www.tornekrattet.no/nyheter/79

Med vennlig hilsen,
Styret i Tornekrattet

Vi håper på NFFs forståelse og aksept for dette, og sier på forhånd takk! 

Flere nyheter