Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Landskamp i Molde

NFF sender landslaget ut på turne, og første stopp er altså i Molde; vår egen lekestue! Motstander denne gang er Skottland, og det er intet mindre enn 5 spillere fra MFK i troppen. Møt opp for å heie fram både våre egne og de øvrige av Høgmos utvalgte.

Etter litt fram og tilbake er endelig informasjonen vedr. avviklingen av dette arrangementet fra klubb og NSA klar. Legger derfor ut deler av en e-post vi mottok fra NSA i dag, som har med billettfordeliig/bestilling å gjøre.

Hei, da har pyrodiskusjonen omsider lagt seg, og NSA er klare for på nytt å gjøre en jobb på tribunen for landslaget. Siden den kommende landskampen mot Skottland skal spilles i Molde på Aker Stadion så blir det ikke noe spesielt opplegg fra NSA sin side, men vi har i det minste undersøkt litt rundt billetter og plassering på tribunen, og håper dere kan hjelpe oss å spre følgende budskap videre ut til det dere har av supporere som kan tenkes å ta turen på denne landskampen.
 
Kampen spilles tirsdag 19. november med avspark kl 19.00. Molde FK ønsker å fylle tribunene, så billettprisene er lave, 100 kr for voksen og 50 kr for barn på hele stadion. De vil også ta i bruk ståfeltene på Aker Stadion, og trolig er det nok feltet til Tornekrattet hvor vi kan forvente at det blir mest liv og røre på tribunen. Andre supportere som ønsker å bidra på tribunen oppfordres dermed til å kjøpe seg billett nettopp til dette feltet, og støtte opp de som tar turen på landskampen fra Tornekrattet.
 
Billettene ligger ute for åpent salg på nett via Molde FK sitt billettsystem, du må registrere deg for å kunne kjøpe billett. Link til billettsalget finner dere her:
 
http://www.tickethour.no/molde/showProduct.html?idProduct=626
 
Ståfeltet til Tornekrattet er U-nedre (merket rødt).

Ses på kamp! 

Flere nyheter