Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Norgesmesterskapet

Endelig har helga kommet!

Det er blå grader på gradstokken. Det er blå himmel. Det er blå-kledde mennesker i Oslos gater. Hvordan henger alt dette sammen? Jo, helga da Norgesmesterskapet i Fotball for Menn skal avgjøres har endelig ankommet. Og vi er på plass. Igjen!

Med mindre du har vært bosatt under en sten "der ingen kunne tru at nokon kunne bu" de siste månedene så har du fått med deg at motstander i år er Rosenborg. Ja, jeg hadde på nær sagt "selveste Rosenborg". Laget vi elsker å slå. Laget med spillerne vi elsker å hate. Laget som så mange ganger før har slått oss på målstreken. Men ikke i det siste. Og forhåpentligvis ei heller på søndag.

Men før vi finner veien inn gjennom portene på Ullevaall skal altså gatene i Oslo fylles med festglade mennesker. Supportere av begge kjønn og i alle aldre. Og da er det viktig at vi passer på hverandre. At vi bidrar til at alle får en feiende flott helg som det skal snakkes mye og lenge om. At alle som er der nå også har lyst å være med tilbake neste gang. For det vil bli en neste gang; det er jeg sikker på.

Vi i Tornekrattet skal i alle fall gå foran. Med et godt eksempel skal vi sette standarden for hvordan vi vil ha det. Både i bygatene og, selvfølgelig, på tribunene. Men for å greie dette så må vi jobbe i samme retning. Og det er aller enklest hvis vi sørger for at alle rundt oss har det like trivelig som vi har det selv. Cupfinale er tross alt en fest, og en fest skal være hyggelig.

Så får heller bart være bart og mokkasin være mokkasin. Aldri forstått meg på noen av delene, men jeg forstår at hovedfokus denne helga bør og skal være på å heie fram eget lag, og samtidig ha det så moro som det overhodet er mulig å ha det en høsthelg i Oslo.

Lykke til på søndag. Syng dere hese, hopp dere slitne og vift med absolutt alt som er blått og hvitt. Vel, helt inntil personen ved siden av deg blir oppgitt av at du holder ham i kragen og vifter rundt med han selvfølgelig! Og aller viktigst; ta vare på hverandre, og kos dere gløgg ihjel.

Blå/hvit hilsen,
Webmaster

Flere nyheter