Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Det har blitt etterpå

Festen er over. Kampen er spillt. Tribunene er tomme. Samtlige har, forhåpentligvis, kommet seg trygt hjem igjen. Ja, som Nesbø en gang sang det i en tidligere cupfinalesang; det har blitt etterpå.

Nå skal ikke jeg legge ord i munnen på folk. Ei heller kommandere folk. Men jeg tror at de aller fleste, som meg, går rundt med et salig glis om kjeften. Vi vant. VI VANT! Og jeg oppfordrer folk til å si det. Til å rope det. Til å smake på det og nyte det.

For vi vant. Over selveste Rosenborg. Og denne gangen er "selveste" sagt med viten og vilje. Sølvguttene. Laget vi først snøt for seriegullet, og så for cuppokalen. Laget vi ikke har tapt mot i år, trass i at vi har spillt mot dem 3 ganger. Laget som er trent av selveste "Perry". Som Jesper Mathisen uttrykte det: "Og så er det bare å gratulere Perry med nok en 2.plass! Ikke mange som hadde klart det med hans budsjett."

Men samtidig så handler ikke dette innlegget om å hovere. Det handler om å uttrykke takknemlighet. Takk til hele Molde Fotballklubb som har gitt oss nok en suksess. Den 3. på 3 år. Takk til Magne Hoseth som henter frem akkurat det som må til, akkurat når det betyr mest, trass i at han bærer på en nesten umenneskelig tung bør fra før av. Takk til samtlige i blå/hvit drakt som var i Oslo denne helgen. Dere var alle med på å bidra til dette. Takk til de supporterne som av ulike årsaker ikke kunne ta turen i år, men som alikevel har et hjerte som banker for MFK. Takk til alle de som har bidratt i tidligere år, i både klubb og organisasjoner rundt den. Takk!

I et intervju uttaler Daniel, Mr. Molde himself, at han var utrolig stolt over supporterne våre. Det er jeg og! Han sa det var magisk når vi kontret det uunngåelige maset om hvor mye enkelte hater byen vår med å kontant bekrefte at vi "elsker, elsker, ELSKER Molde by". At det er sånn han vil at supportere skal oppføre seg. Og personlig er jeg enig med Daniel i akkurat det. Fokus skal være på eget lag, egen by, og egne spillere. Og det var det, akkurat der og da. Og sånn håper jeg det vil fortsette.

Så nok en gang; tusen takk til alle som bidro. For meg handler det ikke om hvem, hvor mye, i hvilken grad eller på hvilken måte. For meg handler det om resultatet. Og det ble tross alt ganske bra. En liten fiskerlandsby som kun har en eneste gate utfordret "hele Norges Rosenborg". Og slo dem. For 3. år på rad.

Gud hvor godt det smaker!

Blå/hvit hilsen,
Webmaster
 

Flere nyheter