Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: En sløyfe i lavender er det internasjonalt annerkjente symbolet på alle typer kreft.

Kronerulling for kreftsaken

Vi mottok i dag ett innlegg på Facebook siden vår som vi umiddelbart valgte å dele videre, både på Facebook og på Twitter. Innlegget er et fantastisk bevis på medmenneskelighet, og vi velger derfor å spre det via hjemmesiden vår og.

Hei alle sammen!
Jeg har siden tidlig i vår hatt en følelse av att når det skjer noe med mennesker du på en måte er på «hils» med, så er det så forferdelig lite man kan være til hjelp med når det skjer dem noe.

Alle som kjenner meg vet att jeg er en ihuga MFK supporter og følger godt med i hva som skjer rundt laget.

Jeg vet att MFK har støttet Kreftavdelingen på Molde sykehus, og jeg har så lyst til att vi andre som har anledning også kan gi litt.

Derfor vil jeg starte en kronerulling til støtte for kreftavdelingene på Molde Sykehus og St.Olavs i Trondheim.

La oss se hva vi samlet kan få ut av dette frem til nyttår. Om vi gir litt, så kan det hjelpe andre mye.

Jeg har snakket med di to avdelingene, og di var kjempeglade att noen ville gjøre noe sånt for dem, og forstod på dem att all støtte er god støtte.
Kontoene som dere får her er til bruk på avdelingene. Jeg siterer fra brosjyren fra St.Olav: Konto for miljøtiltak kreftavdelingen. Gaver til denne kontoen benyttes til forbedring av det fysiske miljøet i avdelingen, til innkjøp av planter, bilder, små TV-apparater, musikkanlegg og lignende. I tillegg benyttes midler fra denne kontoen til å arrangere hyggekvelder, underholdning etc.

Kontoen til kreftavdelingen Molde Sykehus: kontnr:1503.27.11992 Merk innbetalingen med 3024 Kreftavdelingen Molde

Kontoen til kreftavdelingen St.Olav Trondheim: kontnr:8601.05.10122 Merk innbetalingen med 91004

Jeg har også fått en spillertrøye fra MFK, signert av spillerne som jeg vil auksjonere bort før jul, og vinneren av budrunden skal da fordele budet på di to avdelingene. Dere sender da bud til min mail sveinjo@hotmail.com frem til siste helga før jul. så vi får levert trøya til jul.

Jeg har satt inn kr 100 på hver av kontoene og oppfordrer alle mine venner til å gjøre det samme. Samtidig oppfordrer jeg dere til å spre dette videre til deres venner og venners venner osv, så vi får «ballen» til å rulle PS: Hvis du setter inn penger så ta og utfordre 2 av dine venner til å gjøre det samme.

Mvh Svein Joar Aafløy

Vi i Styret ønsker å takke Svein Joar Aafløy for dette flotte tiltaket, og oppfordrer samtidig alle våre venner til å bidra i den forstand hver enkelt føler seg komfortabel med. 

Flere nyheter