Evig troskap til MFK
Tornekrattet

Viktig info: Kluss med betalingsløsningen

Det viser seg, dessverre, at vi får en litt uheldig start på det nye året da det har oppstått et lite problem med betalingsløsningen vår.

Problemet og årsaken er kort fortalt, og uten å gå inn på de tekniske detaljene, at de som registrerte seg som medlemmer i fjor ikke vil få sitt medlemsskap automatisk fornyet i år grunnet noe krøll med et skjema hos vår tredjepartsleverandør av denne tjenesten (NETS).

Dette innebærer at samtlige medlemmer som skulle fått sitt medlemsskap automatisk fornyet for 2014 i stedet vil motta en e-post i løpet av kort tid med en lenke som kan benyttes for å betale medlemskontigenten for 2014. Så snart denne lenken er benyttet og betalingen er registrert vil problemet være ute av verden for vedkommende, og vi har fått lovnad om en skriftlig bekreftelse fra NETS på at systemet skal operere knirkefritt heretter.

Styret beklager at dette har inntruffet og vil gjøre det vi kan for å bistå folk som har spørsmål/problemer. Ta gjerne kontakt med webmaster@tornekrattet.no om det skulle være noe.

Vi presiserer nok en gang at dette kun påvirker de medlemmene som skulle fått sitt medlemsskap automatisk fornyet. Livstidsmedlemmer og personer som "på vanlig måte" betaler sitt medlemskap for 2014 på denne siden av nyttår vil altså kunne se bort fra denne meldingen.

Flere nyheter