Evig troskap til MFK
Tornekrattet
Foto: Nytt styre Tornekrattets nye leder Eivind Aanes gratuleres av MFK-trener Tor Ole Skullerud. Nestleder Espen Harstad (f.v.), Stefan Sætre, Christian Hagaas (vara), Svein Erik Jenset, Linda Martinsen og Torkild Fosseide. FOTO: ØYSTEIN FOSSUM - Romsdals Budstikke

Nye fjes i styret

Etter et årsmøte med høyt engasjement og mye diskusjon ble det nye styret for sesongen 2014, med Eivind Aanes i spissen, klappet inn på akklamasjon.

Det kom mange innspill fra salen, både på hvordan styret kunne jobbe bedre og på hvordan Tornekrattet kunne forbedre seg, og det er absolutt innspill vi i styret setter pris på og kommer til å følge nøye opp nå som jobben vår inn mot årets sesong starter for alvor. Det er ikke til å stikke under en stol at vi har en monumental utfordring foran oss, men vi håper å vise oss verdige tilliten.

Det er allerede flere ting som er planlagt for å direkte gjøre endringer på flere områder der det ble etterlyst, og vi vil komme tilbake med mer informasjon om bl.a. medlemsmøte og ekstraordinært årsmøte i løpet av rimelig kort tid.

Tusen takk til alle som møtte opp på årsmøtet for å dele sine tilbakemeldinger med oss, og til de styremedlemmene som nå har trådd ut av sine verv for jobben de har gjort i foregående sesong(er).

Mvh,
Styret i Tornekrattet

Flere nyheter